Halo Telco ingin membuka peluang kepada anda untuk ubah hidup kepada yang lebih baik. Sertai kami untuk cipta pendapatan pasif tanpa had, cipta kerjaya baru sertai program usahawan Halo Telco dan menjadi Rakan Niaga Halo Telco yang mana memberikan anda peluang untuk mengubah kehidupan, kerjaya dan pendapatan anda !

Kami mengalu alukan semua warganegara Malaysia untuk sertai kami, anda pelajar? anda penjawat awam ? mesti anda mahu tambah pendapatan sampingan, betul ?

Apabila anda mendaftar sebagai pengguna, anda akan ditawarkan untuk menjadi rakan niaga Halo Telco dengan membuat pembelian minimum 10 simkad berharga RM5.00 sekeping (jumlah modal termasuk 1 simkad yang anda beli tadi ialah RM55.00 sahaja). Selepas itu anda bolehlah mula sembang kencang cerita dekat orang lain. Anda akan dibayar sebanyak 10% setiap kali ahli yang anda bawa masuk topup prabayar mereka.

Kalau anda bawa masuk 100 orang, setiap bulan mereka topup RM50.00 sebulan, komisen anda ialah RM500.00 sebulan dok saja-saja jer. Itu adalah untuk tier 1 sahaja belum lagi untuk tier 2 (3%) dan tier 3 (2%). Syaratnya mudah anda mestilah membuat penggunaan peribadi serkurang-kurangnya RM28.00 sebulan (nak mudah topup RM30.00 sebulan).

Kalau anda baru bawa masuk seorang, katakan dia topup RM50.00 komisen anda RM5.00 jelah untuk bulan itu. Tapi maknanya di sini kerja anda tidak sia-sia, anda ajak member masuk sekali tetapi anda dibayar setiap kali member tersebut topup. Nak duit banyak masuk ajaklah member ramai-ramai jadi ahli Halo Telco.

Ya, mudahkan nak buat duit dengan Halo Telco. Pelannya pun menarik. Mesti orang berpusu-pusu nak join ahli di bawah anda bila anda buka mulut. Bila orang join di bawah anda bermakna anda bakal menerima RM, duit bro duit, anda buka mulut je rezeki masuk insyaAllah.

Jom pakat join ramai-ramai dan pakat-pakat buat duit di Halo Telco. Anda share pasal Maxis duit tak masuk, anda share pasal Celcom, duit tak masuk, anda share pasal UMobile duit tak masuk, anda share pasal Halo Telco duit masuk bro, tunggu apa lagi jom kita Halo Telco brooo.

Setiap line yang kita daftarkan boleh dapat komisyen sehingga 3 peringkat:

10% komisyen untuk 1 tier.
3% untuk 2 tier.
2% untuk 3 tier.

Jika user beli sim dengan anda, kemudian langgan plan rm48, maka komisyen yang anda dapat rm4.80.

Bayangkan kalau ada 10 user dibawah anda, maka tiap2 bulan anda sudah mendapat rm48.

Potensi komisyen Dealer tunetalk :
RM48 x 10% x 10 user = RM48/bulan
RM48 x 10% x 100 user = RM480/bulan
RM48 x 10% x 1000 user = RM4800/bulan

=============================

APA SYARAT NAK JADI DEALER?

Hanya ada 3 syarat mudah je setakat ini:

  1. Anda mestilah menggunakan sim HALOTELCO.
  2. Anda mestilah membeli 10 keping sim dari HQ untuk upgrade menjadi Dealer (1 keping sim rm4 sahaja)
  3. Anda mestilah melanggan plan 28 sekurang2nya pada setiap bulan untuk layak menerima komisyen.

=============================

ADA YURAN TAK NAK JADI DEALER NI?

  • Buat masa ni tiada lagi. Anda hanya perlu beli sim sahaja sebanyak 10 keping dari web HQ.
    Tapi jangan terlambat, sebab akan datang (bila sistem siap sepenuhnya), sesiapa yang berminat untuk menjadi dealer akan dikenakan yuran ! Mungkin bawah RM100!

…………………………………………………….

Ambil peluang ini sekarang dan upgrade sim anda kepada Sales Agent/Dealer.

Jangan biarkan orang sekeliling anda mendapat sim ini dari tangan orang lain, nanti anda yang akan rugi..!

Biarlah anda yang memperkenalkan sim ini kepada orang sekeililing, bukannya orang lain!

bagus
daftar